Een perfecte ligging in een prachtig gebied

Villa dos Limoeiros ligt op slechts 30 minuten rijden van de luchthaven van Lissabon.

Op loopafstand zijn er diverse winkels waaronder een typisch Portugese snackbar (met heerlijke Frangos piripiri), bakker en slager. Op ongeveer 3 km verwijderd van de villa vindt u verschillende grote supermarkten. Het dorp Ericeira met haar prachtige zandstranden ligt op 4 km afstand. In het centrum van deze pittoreske vissers- en badplaats liggen talloze knusse winkeltjes, restaurants, bars en nachtclubs.

Villa dos Limoeiros combineert het beste van twee werelden: u kunt heerlijk genieten van de rust en ruimte maar u bevindt zich zowel aan de kust als in het culturele hart van Portugal met zijn historische bezienswaardigheden. In deze luxe villa bij Ericeira kunt u gegarandeerd een afwisselende vakantie in Portugal beleven!

Met alle UNESCO en andere historische bezienswaardigheden in de buurt, kunt u uw hart ophalen als u van cultuur houdt. Maar ook als u van natuur houdt, zit u in dit gedeelte van Portugal goed. De westkust boven Lissabon is groen en gevarieerd en ook de langgerekte, relatief rustige stranden zijn een lust voor het oog.

Het gebied rondom Lissabon staat bekend om zijn spectaculaire golfbanen. U kunt dan ook prachtig golfen op een van de vele golfbanen in de omgeving. Ook watersporten, wandelen, fietsen en paardrijden behoren tot de mogelijkheden.

Door het milde klimaat is deze regio een fantastische bestemming in elk seizoen.

Typisch Portugese snackbar A Paragem (met heerlijke Frangos piripiri) op loopafstand.


IMG_5787

Locatie

Beleef het prachtige Portugal
Villa dos limoeiros
Praceta dos limoeiros lote 5,
Pinhal dos Frades,
2655 – 459 Ericeira
Portugal

Een prachtige omgeving

Scroll naar top