Golf

Golf- en natuurliefhebbers vinden hun paradijs in Ericeira, Portugal. 

Ericeira is ook de ideale thuisbasis van enkele van de beste golfbanen van Portugal.

De golfbanen in de buurt van Ericeira bieden allemaal uitstekende faciliteiten en diensten, waaronder professionele golflessen en verhuur van golfuitrusting. Bovendien kunt u na het golfen genieten van een hapje en een drankje in de gezellige clubhuizen, die allemaal prachtig zijn gelegen en een adembenemend uitzicht bieden.

Of u nu een ervaren golfer bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, de golfbanen in de buurt van Ericeira bieden voor ieder wat wils.

Villa dos Limoeiros wordt omringt door meer dan 25 golfbanen. Hieronder worden enkele van de top golfbanen in de buurt van Ericeira beschreven:

The Dolce Campo Real – Deze golfbaan ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Ericeira. Het is een 18-holes golfbaan met uitdagende greens en fairways die door een glooiend landschap lopen. Het is een zeer goed onderhouden golfbaan die geschikt is voor golfers van alle niveaus.

Praia d’El Rey Golf & Beach Resort – Deze golfbaan ligt op ongeveer 45 minuten rijden van Ericeira en is ontworpen door de beroemde Amerikaanse golfbaan architect Cabell B. Robinson. Het is een 18-holes golfbaan met een prachtig uitzicht op de oceaan en de duinen. Het biedt uitdagende greens en fairways, die geschikt zijn voor ervaren golfers.

West Cliffs – Deze golfbaan ligt op ongeveer 1 uur rijden van Ericeira en is ontworpen door Cynthia Dye, de nicht van de beroemde golfbaan architect Pete Dye. Het is een 18-holes golfbaan met adembenemende uitzichten op de oceaan en de natuurlijke omgeving. Het biedt uitdagende greens en fairways, die geschikt zijn voor golfers van alle niveaus.

Penha Longa Atlantico – Deze golfbaan ligt op ongeveer 40 minuten rijden van Ericeira en is ontworpen door de beroemde golfbaan architect Robert Trent Jones Jr. Het is een 27-holes golfbaan met uitdagende greens en fairways, die door een prachtig landschap lopen. Het is een van de meest exclusieve golfbanen van Portugal en heeft al verschillende internationale toernooien georganiseerd.

Hieronder vind u een lijst met alle clubs in de regio Lissabon.

Geef een reactie

Scroll naar boven