Contact

Verhuurders: Natascha & Fred
[email protected]

Adres Villa dos Limoeiros
Praceta dos limoeiros lote 5,
Pinhal dos Frades,
2655 – 459 Ericeira
Portugal

Let op: Wij versturen altijd een reactie op uw bericht. Het is mogelijk dat onze reactie in uw Spam inbox terecht komt en niet in uw normale inbox terecht komt. Check na het versturen van uw bericht daarom ook uw Spam inbox.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Villa dos Limoeiros in Ditjes & Datjes

“Onze prachtige villa is in 2000 gebouwd. Achter de villa hebben we een schitterend wijds uitzicht over de citroenvelden. Vandaar dat de villa de naam “Villa dos Limoeiros” heeft gekregen. Met name wanneer de zon ‘s avonds achter de citroenvelden in de Atlantische oceaan ondergaat, is het uitzicht adembenemend.

We zijn nog altijd enorm verliefd op de villa. Het is een typisch authentieke Portugese woning, heel erg ruim en van alle gemakken voorzien. Het heeft een groot eigen zwembad in een heerlijke volledig omheinde tuin.

We verhuren de villa sinds 2007. Vanaf dat moment staan we ook op de website van Micazu. Wij zijn altijd heel blij met onze Nederlandse gasten. Direct contact vinden onze gasten belangrijk en wij ook. Als er vragen zijn, kunnen de gasten ons altijd bellen. Ons gastenboek staat vol met lieve verhalen. Af en toe krijgen we zelfs een sms’je van onze gasten dat ze een lampje hebben vervangen of zelfs de scharnieren van de deuren van een druppeltje olie hebben voorzien. Dat waarderen wij enorm. Het prikbord in de keuken hangt vol met tips van onze gasten. Fantastisch toch?

In Portugal begint de lente al vroeg en eindigt de zomer laat. De natuur is prachtig, de zee heerlijk en het eten verrukkelijk. De Portugese bevolking is heel gastvrij en vriendelijk. En, niet geheel onbelangrijk, Portugal is relatief goedkoop. Uit eten gaan hoeft niet duurder te zijn dan thuis kokkerellen.

In het voorjaar, de zomer en het najaar gaan wij altijd zelf naar de villa. Natuurlijk om lekker te genieten, maar ook om ervoor te zorgen dat het voor onze gasten in de villa aan niets ontbreekt.

Bem vindo in ons mooie huis, u bent van harte welkom!”

Geef een reactie

Scroll naar boven